2009. április 7., kedd

Zsidóknak viccelni tilos

A Kurucinfó egy ipari hulladék. Néha nem tudom, hogy a nevetséges, vagy a szánalmas jelző illik-e rá jobban. Nemrégiben már eléggé szánakozva csóváltam a fejem egy bizonyos cikk kapcsán.

Solymosi Eszter meggyilkolása anno heves indulatokat szabadított el. Úgy látszik, hogy egyesek számára megállt az idő, és még mindig kibuggyan némi hab a szájuk szélén, ha Solymosiról van szó. Ugyanis őt zsidók ölték meg - állítólag... hogy most tényleg, vagy csak rájuk kenték, azt nem tudom, abban talán Lombroso vagy MJ az illetékesebb - és hát ugye ha valakit megölnek a zsidók, azt jó sokáig emlegetjük - lásd: Jézus.

Mondjuk, ezzel nem csak mi vagyunk így, a zsidók például a mai napig számtalan síró-rívó ünnepükben az egyiptomi rabszolgaságról emlékeznek meg. Kemény, mi? Igen, ez azt is jelenti egyben, hogy nekünk is még vagy 4000 évig kell(ene) szégyellnünk magunkat a holokauszt miatt.

A Kurucinfó korlátlanul gyökér cikkében fikáz egy zsidót, mert az Solymosin viccelődött. Hát bazz, kiesett a világ feneke. Az ember heti rendszerességgel hall/lát/ír valamilyen zsidós poént. A Gumicsizmán a viccek között van egy külön "zsidó" rovat. Szerintem a zsidók ezeken a tényeken nagyrészt túltették magukat. Legalábbis nem perelik a Gumicsizmát, vagy a zsidós vicceket megjelentető honlapokat. Azoknak a zsidóknak, akik még nem barátkoztak meg ezzel helyzettel, javaslom, hogy növesszenek humorérzéket. Én is nem egy olyan viccet hallottam, hogy "Megy a magyar meg a...", és némelyiken még röhögtem is.

A Kurucinfósoknak úgy látszik a humorérzékéről sebészileg, lézerrel választották le a "nem kisebbség ellen irányuló humor értékelése részt". Mert az a sok rasszista baromság, amit ők a humor rovatukban tolnak, az vicces - egyébként néha tényleg. De a zsidó ne - NE - merjen viccelni Solymosi Eszterrel. Le lehet tagadni ezerszer a holokausztot, lehet poénkodni a szappannal, de a zsidó kussoljon ott a Solymosival. Mert a zsidó ne vicceljen, a zsidó üljön bűnbánóan a sarokban.

A Kurucinfóról ami eszembe jut először, az a hülyeség. Ez a fajta reakció viszont nem a hülyeség kategóriába tartozik, ez egyszerűen agybeteg rosszindulat.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

nagy részt igazad van.
egy dolgot azonban nem szabad elfejelteni: Solymosi Eszter halála nem vicces, éppen úgy, ahogy nem fogadják el a holokausztos poénokat sem.

amit említettél, hogy a khonos, grünes poénokért nem lázadoznak, perelnek (még jó), ugyanúgy nem nyílik ki a bicska a zsebében, ha előkerül a bőgatyás-barackpálinkás poén.

abban teljesen igazat adok, hogy ez a dolog hoci-nesze alapon kell, hogy működjön.

szerintem :)

Lombroso írta...

A bíróság szerint nem a zsidók ölték meg Solymosit. Erre persze kézenfekvő válasz, hogy "a bíróság is védi a zsidókat, mert már akkor is azok voltak a kenyéradóik".
Másik érdekes kérdés, hogy hogyan ihatják a zsidók egy lány vérét (vallási alapon!), ha egyszer pont a vallásuk tiltja, hogy vérhez érjenek (a hentesen kívül). Eléggé egy önellentmondásos vallás lenne az ilyen...
Amúgy nem ismerem az ügy részleteit, de biztosan tengernyi szakirodalma van.