2008. szeptember 30., kedd

Budaházy: hős ellenálló vezér, öngyilkosjelölt vagy ügynök?

Budaházy Györgyöt már akkor sem értettem teljesen, amikor 2006 szeptemberében a Kossuth téri emelvényen láttam egy maszkban szónokolni. Azóta ahány menetnek az élére állt, annyiszor verték szét az őt követő embereket, akik meg a Belvárost verték szét előbb, esetleg néhány rendőrt. Nem szeretem az összeesküvés-elméleteket, de ha Budaházy nem öngyilkosjelölt barom, aki másokat is hősies öngyilkossági kísérletekre buzdít - ezúton lehetne adni neki Júdeai Nemzeti Front Elit Öngyilkos Alakulat Kamikaze Érdemérmet és Nagykeresztet -, akkor erős a gyanúm, hogy ügynök. Vagy tényleg olyan béna a rendőrség és a bíróság is, hogy 2 éve még egy házi őrizetet sem tudnak összehozni? És zászlóvivőként hogyhogy mindig eltűnik a legnagyobb forgatagban?

A hangulat keltéséhez úgy tűnik, hogy jobban ért, mint a vezetéshez, ezt bizonyítják a következő idézetek: (Köszönet Bakának a linkért.)

"mit kell csinálni azokkal a rendőrökkel, akik az adófizetők pénzén évek óta nagy erőkkel és kettős vaskordonnal őrzik a magyar szabadságról elnevezett téren a megszálló szovjetek felújított emlékművét? Meg kell nekik ezt köszönni szépen? Hát nem! Minimum meg kell őket dobálni, mert ezt érdemlik! (Legfeljebb arra kell ügyelni, hogy saját táborunkon belül mindenki tudjon róla, hogy dobálni fogunk, és felkészülhessen rá.) Ja, hogy ez az abszurd helyzet ott a Szabadság téren egyébként az egész politikai elitet nem zavarja? Igen? Akkor őket is meg kell dobálni! És nemhogy abba kéne hagynunk a dobálózást, hogy jobb színben tűnjünk föl a pártokállami médiában (erre egyébként sincs reális lehetőség), hanem addig kell folytatnunk, amíg az egész kompániát ki nem dobáljuk a közéletből, az országból, a világból."

[...]

"Testvéreim, kérdem én, hogy szenvedhetnénk mi morális vereséget a rablógyilkos, kábeltolvaj, bűnöző cigányoktól vagy az országot kiárusító, mindent tönkretevő gazemberektől? Annyi már a bűnük, hogy nem tudunk olyan dúlást csinálni Budapesten, hogy ilyen alakokkal szemben morális vereséget szenvedjünk! Ezért nem is kell nekik vagy a sajtójuknak megfelelnünk."

[...]

"Barátaim, jobb ha hozzászoktok, hogy lassan beköszönt ránk a hadiállapot. Nem fogja azt senki bejelenteni, csak egyszerre szépen benne leszünk (vagy már benne is vagyunk). Úgyhogy most döntse el mindenki, hogy megy vagy marad, mert hadiállapotban már nincs szabad véleménynyilvánítás."

[...]

"Pontosan ez az, amit én is akarok, hogy a magyar emberek dühödjenek már végre be, legyen már elegük ebből a kiszipolyozásból, jövőtlenségből, napi megaláztatásból, és csapjanak az asztalra! És a az állami elvonástól, a multinacionális lehúzástól, a cigányterrortól, a rendőrök, közterület-felügyelők, parkolóőrök állandó büntetgetésétől még nem dühödtek be, akkor dühödjenek be legalább attól, hogy mi "felforgatjuk" a várost. Mindegy, csak dühödjenek már be valamitől, mert ez a pipogya menekülés a problémák elől, ez a fásult beletörődöttség mindenbe a végzetük lesz."

http://www.kuruc.info/r/1/28700/

Tehát mit is akar Budaházy saját írása alapján?

Először is, a lehető legtöbb feldühített ember menjen ki az utcára. Az sem baj, ha olyan dühös emberek is lesznek, akik éppen miatta mérgesek. Ami kitűnő megalapozása egy polgárháborúnak. Ezek után meg kell dobálni a rendőröket és a politikai elitet is, a Belvárost meg nem lehet eléggé feldúlni ahhoz, hogy bárkiben is jogos legyen a szégyenérzet. Ráadásul ettől majd biztos mind elmenekülnek, vagy elszégyellik magukat, és gyorsan arrébbszállíttatják az emlékművet. De a legjobb lenne, ha az összes politikus és rendőr elhagyná az országot, és az, hogy ennek megvalósulása esetén mi lesz, kb. annyira kidolgozott terv, mint az Országház elfoglalása Alkotmányozó Nemzetgyűlés összehívása céljából, esetleg a Fáber Károly nevével fémjelzett, zseniális Y-terv, amely a különböző kormányépületek blokád alá vonását tűzte ki célul. (A terv szupertitkos részleteit lezárt borítékokban adta át a terv szülőatyja, spontán jelentkező embereknek, akik pár tucat embert tudtak összeverbuválni.) És még véletlenül sem az Országgyűlés fogja bejelenteni a hadiállapotot - ugyanis az ő jogköre lenne -, hanem majd Budaházy mondja meg, hogy milyen esetben lesz érvényben, illetve, ha már beköszöntött, akkor ki hogyan viselkedjen. Ígéretes.
Szeretnék valami frappáns tanulságot levonni Budaházy személyiségváltozásairól és a balhék céljáról, de az a baj, hogy már nem tudok.

7 megjegyzés:

MJ írta...

Nem mozog a majom.:(

neozsivany írta...

A Kamikaze témáról eszembe jutott egy bájos vicc. Eligazítást tartanak az első Kamikaze pilótának.

- Katona, felszáll ezzel a repülőgéppel, ami csak félig van töltve üzemanyaggal, így nem lesz elegendő arra, hogy visszatérjen.
- Igen Uram!
- Megkeresi az amerikai flottát és kiválasztja a legnagyobb anyahajót.
- Igen Uram!
- Majd rárepül és becsapódik, lehetőleg úgy, hogy a legnagyobb pusztítást vigye végbe.
- Igen Uram!
- Kérdése van?
- Van Uram!
- Mondja!
- Te hülye vagy baszd meg?

MJ írta...

4 óra alvás után különösen fárasztó...:DD

stark írta...

Úristen, ezt a viccet nem régen meséltem el valakinek. Azazzellonak igaza van, ezen az oldalon tényleg valamiféle telepátia zajlik.:D

MJ írta...

Inkább legyünk telepaták, mint pszichopaták.:P

azazello írta...

Az ilyen Budaházy-félék láttán komolyan mondom, visszasírom Szabó Albertet és Ekremkemál Gyurit:-)

MJ írta...

Na és mi lesz Bácsfi Diánával?:P