2008. december 28., vasárnap

Lombroso F.A.Q.-ja

Kedves feleim!

Már vagy egy éve koptatom a billentyűzetet a blogspot.com oldalain - ezen belül is a partizáninfó nevű viccoldalon -, és rendszeresen felmerülnek olyan kérdések, amelyeket már ezerszer megválaszoltam, és mégsem értik meg félbites barátaim. Úgyhogy ennek örömére és az ismétlés kiküszöbölésére készítek egy Frequently Asked Questions részleget, amely fel fogja váltani az adatlapomon találhatót.

1. Politika

a) Te most melyik oldalhoz tartozol?
A sajátoméhoz. Az ember gondolkodását eléggé leszűkíti, ha skatulyákban kell gondolkodnia.

b) Jó, de akkor most jobber, vagy baller vagy?
A jelen politikai felhozatalt alapul véve inkább jobber. Ha tudsz jobbat, akkor szólj.

c) Tehát a Jobbikra szavazol. Egy fasisztától nem is vártam mást...
Fasiszta akinek két anyja van egy faluban. A Jobbikot pedig túl jól ismerem ahhoz, hogy megbízzak bennük. Ettől még elvakult fideszes sem vagyok. Mint azt már az 1. pont a) alpontjában mondtam, nem én fogok a pártokhoz idomulni, hanem majd eldöntöm, hogy melyikőjük programja és kommunikációja nyerte el leginkább a tetszésemet.

d) Miért élteted a kukagyújtogató, csorgó nyálú, fasiszta, reakciós, stb. csőcseléket?
Feltételezem, hogy amikor csőcselékről beszélsz, akkor az utcán ténylegesen bűncselekményeket elkövetőkre célzol. Őket nem éltetem, és egyáltalán nem örülök nekik. Akik viszont élnek a gyülekezéshez való alkotmányos alapjogukkal (Alkotmány 62. § (1) bekezdés), azokat nem hogy nem fogom elítélni, de még helyeselni is fogom a magatartásukat.

e) Úgyis tudom, hogy Budaházy meg Toroczkai csicskája vagy!
Hát persze. Szerintem meg azt a két arcot már nyugodtan el lehetne ítélni. Törvényesen. Nem lelőni, nem megverni, nem rajuk gyújtani a házat, hanem végre alkalmazni a törvényeket, és arányos büntetést kiszabni rájuk.

f) Akkor minek támadod a rendőröket? Ők csak szegény kisrendőrök, akik stressz alatt álltak, a több napos szolgálatban kimerültek, rossz emlékeik voltak a tv ostromról, féltek, meg különben is...
Képzeld, egy-egy vizsgaidőszakban én is ki szoktam merülni, mégsem szoktam félholtra verni embereket. Akármilyen nehéz is ezt elhinni, de a rendőrre is vonatkoznak a törvények. Ha nem képes azokat betartani, akkor takarodjon BKV-ellenőrnek vagy sintérnek. A Rendőrség alapvető feladata a közbiztonság, a közrend és az államhatár rendjének védelme (Alkotmány 40/A. § (2) bekezdés). Sem ebben a leírásban, sem más jogszabályban nem szerepel az, hogy bárkit agyonverhetnek a rend őrei egy kis lazításképpen.

g) Na akkor mi van az árpádsávos rongyokkal? Most megfogtalak, mert az nyilas jelkép, nézd csak meg a képeket. Egyértelmű.
Naná. Akkor te is nézd meg a képeket. Itt van egy kis segítség:
Szerény véleményem szerint az árpádsáv egy szép ősi jelképünk, amelynek történetéről majd MJ fog értekezni. Ha az meglesz, akkor majd belinkelem ide. Addig csak annyit mondanék, hogy ha ez alatt is ölték volna meg a magyarországi zsidóság egy részét, akkor sem lenne semmi. Képzeld, a magyar zászló alatt is öltek már meg embereket. Meg a kereszt, a Dávid-csillag, a félhold, Monaco zászlaja és a vörös csillag alatt is öltek már. És akkor most mi van? Elhatárolódsz tőlük? Okos vagy.

h) Na és a turul madár?
Tudom, tudom, már Ján Slota is megmondta, hogy micsoda rémes egy dolog az. Ettől függetlenül - ha lenne egy kis eszed - akkor örülhetnél annak, hogy fennmaradt ez a régi szép eredetmondánk. A turul szobrok pedig - bármilyen meglepő is - általában a háború áldozatainak állítanak emléket. Azokat leszámítva, akiknek erre külön fallikus betonábrázolásuk van.

i) Te csak ne szidd a felszabadító, hős, bátor, stb. Vörös Hadsereg dicső halottait, akik életüket áldozták a horthynyilasfasiszták alóli felszabadulásunkért! Blablabla.
Horthy alól nem kellett felszabadulni, ugyanis legitim vezetőnk volt. Ez van, így jártál. A szovjetek a nyilasokat váltották nálunk, felszabadulásnak pedig a börtönőrváltást nem nevezném. Mindkét bagázsra pont egyforma mértékben volt szükségünk. Vagyis semennyire sem. Felszabadulásról legfeljebb akkor beszélhetnénk, ha ugyanazzal a lendülettel ki is mentek volna a te hőseid.

j) De akkor Kádár nem boldogíthatott volna minket...
Tényleg rémes lett volna, ha eggyel kevesebb hazaáruló ült volna a nyakunkon. Hiszed vagy nem, de Szálasi és Kádár is pont ugyanazt csinálta. (Lásd: Btk. 144. § (1)
Az a magyar állampolgár, aki abból a célból, hogy a Magyar Köztársaság függetlenségét, területi épségét vagy alkotmányos rendjét sértse, külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, bűntettet követ el, és öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.)

k) Te menthetetlenül náci vagy!
Helyes, ha a fentiekből erre a következtetésre jutottál, akkor tőled ezt dicséretnek veszem.

2. Kuruc vs. partizán

a) Szerinted melyik a jobb? A kuruc vagy a partizán?
Nesze neked egy egészen korrekt kis összehasonlítás. Ha az én véleményemre vagy kíváncsi, akkor én mindkettőt a hátam közepére kívánom. A retorikájuk egyforma, értelmi képességeik egyformák és politikai elképzeléseik is egyformán messze helyezkednek el az origótól a számegyenesen, éppen csak az előjel tér el. A különbség annyi, hogy a kuruc aktívabb, jobb a helyesírásuk, a partizánon pedig lehet kommentálni.

b) Én jobbosnak vallom magamat, és szerintem a partizán egy remek oldal, nagy szükség van rájuk a fasizálódó csőcselék ellen, míg a kuruc in fos egy rémes oldal, amitől gyorsan el kell határolódni. Te pedig kettős mércét alkalmazol, ha nem így véled, és nem használsz következetesen gúnynevet az egyik oldal megnevezésére.
Ja igen, ha az egyik hülye majmolja a másikat, akkor az már rendben is van. Tényleg nagyon okos vagy, sajnálom, hogy én alkalmazok kettős mércét.

c) De a partizánok nem is komcsik!
Ja, persze. "Küldjön be Ön is a Partizaninfo gondolatiságával azonosuló cikkeket, publicisztikákat, képeket, videókat !" Ez szerepel a kezdőlapjukon. És láss csodát, a cikkek arról szólnak, hogy milyen jól működik a demokratikus népi Kína, Berija elvtársnál (!) volt egy-két túlkapás, meg különben is, éljen április 4.! A magam részéről elítélem az összes ordas eszmét, azokat pedig rohadtul sajnálom, akik az életüket valamilyen "izmus" alapján próbálják meghatározni.

3. Személyes kérdések és kapcsolattartás

a) Jó arc vagy, iszunk egy sört?
Ja, persze, majd ha meggyőződtem, hogy nem akarod átvágni a torkomat.:)

b) Hogyan lehet felvenni veled a kapcsolatot?
Próbálkozz a lombrosonempartizan(kukac)gmail(pont)com-on. Nem túl gyakran nézem ezt a címet, de azért el fog jutni hozzám az üzeneted. Adatokat eddig még senkinek sem adtam ki.

c) Azt hiszed, hogy vicces vagy, nácikám/zsidókám? Elkapunk és megverünk, gyakran nézzél a hátad mögé!
Nyugodtan próbálkozzál, nem te vagy az első, aki neten megfenyeget. Mindenesetre sok sikert.

d) Te is csak egy Kárpátia pólós, vasággyal 50 kilós, pattanásos, bakancsos, 16 éves hülyegyerek vagy. Mit pattogsz?
Így van. Már évek óta 16 éves vagyok, és a vaságy egészen hozzánőtt a hátamhoz. Ha legalább olyan bölcs lehetnék, mint te...

e) Anyád!
Tiéd!

f) Ennyi volt az egész F.A.Q.?
Tulajdonképpen igen. Amennyiben egyéb hülye kérdések is felmerülnek, azokat is közzé fogom itt tenni. Addig pedig köszönöm a türelmedet, hogy ezt végigolvastad, és megspóroltál nekem néhány válaszadást.

16 megjegyzés:

Lombroso írta...

Picsába, valamiért linkesítettem az egészet. Mindegy, ha nagyon zavaró, akkor majd megpróbálom meghegeszteni.

stark írta...

Jajj, de jót röhögtem most.:D

Olvasás közben előjöttek a régi emlékek. FIB/SA, Amilcar, meg persze Pig, aki tavasz eleje óta egyfolytában elkap...

MJ írta...

Már készül az enyém is, csak én idézeteket akarok beletenni a partizánról.:)

Schrödinger írta...

Ütős lett, el kell ismerni...:).

De egy apróság szemet szúrt...

Azokat pedig rohadtul sajnálom, akik az életüket valamilyen "izmus" alapján próbálják meghatározni. - A humanizmust azért ne szóljuk le így...;)

MJ írta...

Elhatároztam, hogy kigyűjtöm a partizáninfó állatkertjének beszólásait az én F.A.Q.-m összeállításához - heroikus a küzdelem:) -, és mire akadtam?:)

"stark írta...

Na, Apád helyett megint bevágott valami ordenáré marhaságot. Nemrég olvastam Niall Fergussontól a War of the World-öt, és ott volt is egy kisebb fejezet Kína piacgazdaságra való áttéréséről. Na majd átnyálazom, és felrakom ide a fordítást. Csak hogy szolgáljam kicsit a közművelődést...

2008. augusztus 19. 8:22"

Ez még mindig érdekelne!;-)

MJ írta...

B*sszátok meg, csömört kaptam hülyeségből. 17 oldal Fater versenyzik 15 oldal Megmondommal.:D És még csak a fasiszta Wass Albertes cikknél tartok az elejétől kezdve...:)

stark írta...

Jóvanna, tudom, megígértem, és ami késik az elmú... izé nem múlik. Majd.

Egyébként Fater és Megmondom szövegeit egy pszichiáternek is mutasd meg, hátha érdekelné...:D

Te Schrödinger, az avatarod nem egy Hellsing szereplő véletlen?:D

Lombroso írta...

Jó, a humanizmust nem szólom le, bár azért annak a jegyében sem szervezném az életemet. Hogy őszinte legyek, ez a lehetőség eszembe sem jutott. Ezt a meghatározást inkább Franco tábornok (ön)definíciójából interpretáltam.

Schrödinger írta...

"Niall Fergussontól a War of the World-öt, és ott volt is egy kisebb fejezet Kína piacgazdaságra való áttéréséről." - Na az engem is érdekelne, mert nagy vonalakban tudom az egészet, de a részletek néhol kicsit homályosak.

"heroikus a küzdelem:)" - Sok sikert hozzá MJ!:D

"Te Schrödinger, az avatarod nem egy Hellsing szereplő véletlen?:D" - Nem... *fülcsóválás*:D, na jó igen Schrödinger a kedvenc szereplőm belőle.

"Jó, a humanizmust nem szólom le, bár azért annak a jegyében sem szervezném az életemet." - Való igaz, hogy sajnos a mai világba mindenkinek egy kicsit önzőnek és érdek orientáltnak kell lennie..:).

Lombroso írta...

De jó! Találtam egy újabb megrögzött, szélsőliberális retardáltat!
http://katanghyblog.blogspot.com/
Tökéletesen megfelel az összes radjobbos sztereotípiának, mintha csak Léderer seggéből rángatták volna elő.:)

MJ írta...

"mintha csak Léderer seggéből rángatták volna elő.:)"

Mire gondolsz, használt gumira vagy matchbox autóra?:)

MJ írta...

">>heroikus a küzdelem:)<< - Sok sikert hozzá MJ!:D"

Köszi, szükségem lesz rá, főleg, hogy Lombroso elvette a gépet, és fél napig a régi partizáninfós agymenéseken röhögött.:)

"Egyébként Fater és Megmondom szövegeit egy pszichiáternek is mutasd meg, hátha érdekelné...:D"

Előbb mutass nekem egy pszichiátert, még sosem láttam.:) (Remélem, nem is kellett volna.:))

Nechemia ben Avraham írta...

Ez hatalmas, öreg, gratulálok...

"Fasiszta akinek két anyja van egy faluban"

:-)))))))))

Óriási... de az egész az... zseniális.

Lombroso írta...

A partizánokat illeti a dicséret, olyan hülye kérdéseket is sikerült már feltenniük (esetleg kijelenteniük baromságokat), amik magamtól eszembe sem jutottak volna.:)

Dr. Kocsis László írta...

Tévészéházy-t és Ostromkay-t miért kell bezárni? Milyen bűncselekményt követtek el? Csak kérdem.

Lombroso írta...

:D Ostromkay ha jól emlékszem, akkor néha napján meg szokott indulni "teljesen békésen" a sünhadtestek ellen. Tény, hogy expressis verbis nem hív fel tettlegességre, de szerintem a hülye is tudja, hogy mit jelent egy MÖM gyűlésről megindulni Gyurcsányt nézni. Tévészékházyt kényszergyógykezelés céljával záratnám be, mert nagyjából egy 14 éves szellemi szintjén mozog, ami a problémamegoldási képességeit illeti. Értsd: az egyetlen megoldási javaslata az, hogy "menjünk neki, kapjuk szét!". Ez pedig nem csak ön-, de közveszélyes is.
Tehát eléggé lesúlytó a véleményem ezekről a megoldásokról. Ha valaki nácinyilas rendszert akar bevezetni, akkor próbálja úgy, mint a Jobbik, vagy pedig úgy, mint a médiahackelő Tomket Béla és társaik.