2008. december 15., hétfő

Nuremberg Files

Kevés dolog van, amitől elfog a hányinger. Az ezek között van egyrészt az abortusz is, meg még a képmutató, nyáladzó seggfejek, akik álszent módon adnak segítséget vakbuzgó őrülteknek, és aztán beszélnek ellenük.

Ez a bejegyzés azért született meg, mert mindkét dolgot megtaláltam egy weboldalon.

Először beszéljünk az abortuszról. Hát bizony, az egy gusztustalan meló. Az doki benyúl a nőbe, és gyakorlatilag darabokba vágja a változó fejlődési stádiumban lévő magzatot. Láttam már képeket a neten, hát kurvára nem szép a szitu. Persze, így is rengetegen ragaszkodnak az abortuszhoz, leginkább nők, azzal érvelve, hogy a nő joga eldönteni, mi történik a testével.

Itt kitérnék egy röpke pillanatra arra, hogy talán nem dugás után kéne törődni a nőnek (és természetesen a partnerének) a testével, hanem előtte, illetve közben is. A nők 95%-a képes erre. Szóval, lehet védekezni, kevesebbe is kerül, és nem is kell hozzá apró testrészeket vödörbe üríteni.

Szóval, egy szó, mint száz, az abortusz rendszerint a felelőtlen és buta, vagy éppen a megfelelő szexuális felvilágosítást meg nem kapott fiatal nők mentsvára. Persze, itt is van kivétel, a fránya gumi ki is lyukadhat, illetve ott van az örök adu-ász a témát védők kezében; a nemi erőszak áldozata. Ő nyilvánvalóan nem tehet arról, hogy teherbe esett. Ilyenkor egy-két félművelt, magát liberálisnak tartó picsa elkezd vadul bólogatni, és helyeselni, na meg masszívan megfeledkezni egy apró mellékkörülményről. Nevezetesen arról, hogy a nemi erőszak ténye nyilvánvalóan nem a meg sem született gyerek hibája. Azzal, hogy feldaraboltat egy szörnyű emlékeztetőt, nem hiszem, hogy bármelyik áldozat jobban fogja érezni magát. Ha pedig nem bír ránézni a gyerekre, akkor pedig vannak emberek, akik mindent megtennének, hogy adoptálhassanak egyet.

Viszont, még viccből sem kéne az abortuszt betiltani. Ugyanis, mindamellett, amit fent felsoroltam, vannak egyéb körülmények is. Vannak olyan nők, akiknek a családja, talán vallási okokból, nem tolerálna egy törvénytelen gyereket, és akár ki is tagadhatják, másvalaki esetleg egy szellemileg sérült gyereket hozna világra, és ezt nem akarja. Persze, az egyik legdurvább: egy kábítószeres nőnek szinte biztosan súlyosan degenerált gyereke születne, aki talán csak pár kurta hónap kínszenvedést látna ebből a világból.

Tehát, nem mondom, hogy be kéne tiltani a dolgot. Én helyette inkább egy abortuszra jelentkező nővel végignézetnék egy abortuszt. Jó közel állhatna ahhoz a bizonyos vödörhöz. Ha utána se változik a véleménye, hát akkor megpróbáltuk, ez van.

Ennyit erről az egyébként legális orvosi eljárásról. Most pedig beszéljünk a képmutatásról, és hogy hogyan jön ez össze az abortusszal.

A Nuremberg Files egy weboldal, ahol olyan orvosok nevét illetve címét rakják ki, akik abortuszt hajtanak végre. A lista ezzel nem zárult le, felsorolják továbbá azokat a politikusokat, akik az abortuszt mellett vannak, a klinikákat, ahol végrehajtják azokat, sőt még a bírókat és a rendőröket is kiteszi, akik a dolguk végzése közben véletlenül az abortuszpártiak oldalán találták magukat. Ők is bűnösök, sőt, az oldal üzemeltetője vérebeknek titulálja az ide tartozó rendőröket.

És itt érünk Karin Spaink holland újságírónőhöz, aki úgy döntött, hogy miután a Nuremberg Files-t betiltották az USA-ban, mirrort ad a weboldalnak, hogy holland szerverről tovább működhessen.

És végül, hogy a pofátlan álszentségét kicsit kivillantsam, hadd fordítsam le magyarra egy részt a bevezetőből, amiben részletezi a motivációit:

"Ugyan hiszem, hogy minden nőnek abortuszra kellene mennie, ha szüksége van rá, nem hiszem, hogy a többi vélemény a témáról elhallgatandó, vagy büntetendő lenne, akármennyire durván tálalják azt. Nos, pontosan ez történt a Nuremberg Files esetében. Igen, az oldal szókimondó volt, amennyire lehetett, és igen, festett egy elég csúnya -- szerintem eltorzított, pocsék és egyoldalú -- képet az abortuszról, a támogatóiról, és a védőiről. Mindamellett, mindenkinek joga van hangot adni annak a véleménynek, hogy az abortusz gyilkosság. Éppúgy, ahogy nekem is jogom van hangoztatni a véleményem ami, mellesleg, majdnem minden formájában ellentétes a Nurenberg Files-ban képviseltekkel. Igazság szerint, pár héttel ezelőtt két cikkben is támadtam ezeket az embereket és a hasonszőrűeket a holland Het Paroolban. Lásd "American ayatollahs" és "Speak or I'll shoot!" (csak hollandul)."

Köszönjük. Ez a nő tudja, hogy elborult agyú idiótákkal van dolga. Ugyanis, a listán ki is van húzva egy-két név. Ezek a meggyilkolt orvosokat jelentik. Persze, az oldal üzemeltetői közlik, hogy neeee, ne bántsuk az embereket a listán, de attól függetlenül külön feltüntetik azt is, aki megsérül, azt is aki meghal. Ha nem ez a céljuk, miért tartják számon?

És egyáltalán mit gondol ez a nő? Nagyon jól tudja, hogy ezek mit csinálnak. Nagyon jól tudja, hogy ennek az oldalnak mi a célja. És mire hivatkozi? Hölgyeim és uraim, a szólásszabadságra.

Ha a szólásszabadság élő személy lenne, akkor szerintem határozottan sértve érezné magát a puszta állítástól, hogy ennek a szemétnek köze van hozzá.

Karin Spaink pedig valószínűleg azok közé a nagy "liberális értelmiségiek" közé tartozik, akik annyira ragaszkodnak a bevett kamuliberális dogmákhoz, hogy nem veszik észre, hogy mikor jutank el a teljes, dilettáns őrültség szintjére. Vagy pedig annyira pofátlanok, hogy azt hiszik, hogy mindent szabad.

22 megjegyzés:

MJ írta...

Apró baki, csak a figyelmes törődés beszél belőlem.:) "amennyire lehetett, and igen"

Egyébként 20 perc múlva gyülekeznek a melegek a Batthyány téren, hogy tiltakozzanak az AB határozata ellen, úgyhogy megyek, és megnézem magamnak őket.:)
Addig is olvasgasson mindenki pride.hu-t.;-)

Schrödinger írta...

Az abortusz egy kényes téma. Amit írtál a védekezésről, arra csak bólintani tudok.
A tipikus "jaj kilyukkadt a gumi" esetén, el lehet vetetni a megtermékenyült embriót pár napon belül.
Hasonló a helyzet a nemi erőszak áldozataival (bár nekik igaz kell még kis idő, hogy feldolgozzák a történteket).
Minden pusztán logika és előrelátás kérdése. (Igaz ez utóbbi hiányzik mostanság a leginkább).

Viszont amit írtál, hogy végignézetni valakivel egy abortuszt, mielőtt végrehajtanák rajta. Nos vedd figyelembe stark, hogy abortuszra senki-se jókedvéből megy és nem kellene pluszba terhelni, hogy "igen ilyen a te halott kölyköd is" bejátszásokkal.

Egy kis reklám: Megérkezett végre az "In Flames-es" zenekari zászlóm:D.

MJ írta...

"A tipikus >>jaj kilyukkadt a gumi<< esetén, el lehet vetetni a megtermékenyült embriót pár napon belül."

Igen, ezt úgy hívják, hogy esemény utáni tabletta, ami egy iszonyatos hormonbomba. Embrióról egyébként szó sincs, mivel a sejt ilyenkor még be sem ágyazódott. (És azt sem lehet tudni, hogy valóban megfogant-e egy élet vagy sem.)

"Hasonló a helyzet a nemi erőszak áldozataival"

Már ha van lehetőségük egyáltalán orvoshoz menni. Gondolok itt a pszichiátriai kezelésre szoruló apákra/nagyapákra, akik terrorizálják és sorozatosan megerőszakolják lányaikat, akik gyerekeket/unokákat szülnek nekik.

Egyébként a jövő évi költségvetés két kiemelt témára fordít a tavalyinál több pénzt, gazdasági válság ide vagy oda: az egyik a már eddig is igen jelentős eredménytelenséget felmutató romaügyi integrációs gittegylet, a másik az abortusz. Éljen, éljen!

"Egy kis reklám: Megérkezett végre az "In Flames-es" zenekari zászlóm:D."

Bazz, mostanában szinte csak In Flames-t hallgatok...:)

stark írta...

Baki kijavítva. Ha legközelebb látsz angol kötőszavakat magyar szövegbe ágyazva, akkor légyszíves szólj, mert ez nálam előfordul.:D

"Igen, ezt úgy hívják, hogy esemény utáni tabletta, ami egy iszonyatos hormonbomba. Embrióról egyébként szó sincs, mivel a sejt ilyenkor még be sem ágyazódott."

Na ja, csak sajnos vannak olyan nők, akikben még annyi felelősségérzet sincs, hogy az esemény utáni tablettát bevállalják a biztonság kedvéért. Egy haveromat egy kiszakadt gumis eset után felhívta a barátnője másnap, hogy menjen el a gyógyszertárba, és váltson ki neki ilyen tablettát. Nem volt hajlandó a csaj azt a kifogást elfogadni, hogy ilyen tablettát nem adnak olyan embereknek, akiknek fasza van, és különben is, előbb a nőgyógyász, mert az írja fel az ilyeneket. Nem emlékszem, hogy a csaj végül szerzett-e tablettát, vagy sem, de az biztos, hogy egy fikarcnyit se mozdult volna utána magától. A védekezés bizonyos része természetesen a férfi dolga is, de ez az a pont, ahol bizony a férfi csupán annyit tehet, hogy kísérgeti a nőt, miközben ezt intézi.

"Viszont amit írtál, hogy végignézetni valakivel egy abortuszt, mielőtt végrehajtanák rajta. Nos vedd figyelembe stark, hogy abortuszra senki-se jókedvéből megy és nem kellene pluszba terhelni, hogy "igen ilyen a te halott kölyköd is" bejátszásokkal."

Igen, ez jogos, viszont nagyon sokan ha nem is jókedvükből, hanem inkább a könnyebb utat választva tévednek egy klinikára. Nem tudom a statisztikákat, de hót zicher, hogy egyesek azért kapartatnak ki magukból egy készülődő emberi életet, mert nincs kedvük gyerekhez, vagy éppen más vonja el a figyelmüket, de semmiképpen sem ez az egyetlen választásuk. Mint mondjuk a drogosnak, vagy valakinek, aki egy nagyon súlyos betegséget adna tovább. Az ilyen embereknek mindenképpen megmutatnám, hogy mit készül tenni a gyerekével - ugyanis nem elsősorban az orvos az, aki felelős a dologért, hanem aki a döntést hozza.

Igen, kegyetlen és csúnya dolog egy nővel végignézetni, hogy mi vár rá, ha bevállalja a dolgot, de az is kegyetlen és csúnya, amire egy a nő készül.

Az élet ronda, de amikor véget vetnek neki, az meg még rondább.

stark írta...

Ja és még két apróbb megjegyzés:

1. MJ, remélem tudod, hogy ha kimész a melegek tüntetésére, akkor téged terhel a fényképes beszámoló megírása.:D

2. Fogalmam sincs, hogy mi az az In Flames. (Mostanában Perfect Circle-t és System of a Down-t hallgatok.)

MJ írta...

"Baki kijavítva. Ha legközelebb látsz angol kötőszavakat magyar szövegbe ágyazva, akkor légyszíves szólj, mert ez nálam előfordul.:D"

"Foglalkozási ártalom".:P Én meg gyakran szoktam történelmi példákat idézni.:)

"Na ja, csak sajnos vannak olyan nők, akikben még annyi felelősségérzet sincs, hogy az esemény utáni tablettát bevállalják a biztonság kedvéért."

Nálam is történt már ilyen konkrét baleset, és én sem tettem ki a szervezetemet egy nem túl olcsó szer nem túl jó hatásainak csak azért, mert elvileg megvolt rá az esély, hogy baba legyen. Egyébként is, ha baba akar lenni, akkor legyen, hála Istennek van, aki segítsen. (A családi neveltetésembe se férne bele egy abortusz.) A négy nagytesóm se túl jó körülmények között volt kisgyerek - és akkor még enyhén fogalmaztam -, mégis ember lett belőlük. Nem is akármilyen.

"MJ, remélem tudod, hogy ha kimész a melegek tüntetésére, akkor téged terhel a fényképes beszámoló megírása.:D"

Ezek annyit sem érnek.:P 53-an voltak összesen - ebből az egyik maga Léderer András -, töksötét volt, és 5 percnél többet nem voltam hajlandó rászánni a szivárványos, magyar zászlós, fáklyás angyalkás sétálgatásukra.

"Fogalmam sincs, hogy mi az az In Flames. (Mostanában Perfect Circle-t és System of a Down-t hallgatok.)"

Te jó ég! Nem ismerlek!:) Egyébként keress rá youtube-on.:P

stark írta...

"Nálam is történt már ilyen konkrét baleset, és én sem tettem ki a szervezetemet egy nem túl olcsó szer nem túl jó hatásainak csak azért, mert elvileg megvolt rá az esély, hogy baba legyen."

Huh, hát hallod akkor neked nem semmi idegeid lehetnek, nekem egyszer a volt barátnőm viccből belőtte, hogy nem jött meg neki, és erre a vérnyomásom valahol 170 és 220 között találta magát.:D

Egyébként az esemény utáni tabletta tényleg elég durva hormonbomba, szóval inkább előbb legyen óvatos az ember.

MJ írta...

Igen, egyelőre még jók az idegeim.:) (Kivéve, ha sokat nézek ATV-t, vagy ha sokat olvasok Gyurcsány blogot.:)) Amúgy csak pár napot kellett várni, hogy kiderüljön.

Schrödinger írta...

"Na ja, csak sajnos vannak olyan nők, akikben még annyi felelősségérzet sincs, hogy az esemény utáni tablettát bevállalják a biztonság kedvéért..." - Aki hülye az is marad...

"Igen, ez jogos, viszont nagyon sokan ha nem is jókedvükből, hanem inkább a könnyebb utat választva tévednek egy klinikára." - Itt merül fel a kérdés, hogy vajon jó anya lenne az ilyen? Vajon tényleg eltudná látni a gyereket? (Való igaz ellenben, hogy megérdemelnének egy ilyen bejátszást).

"Bazz, mostanában szinte csak In Flames-t hallgatok...:)" - És mi bízzuk bennük..:D. Kedvenc szám ill. album?

Embrióról egyébként szó sincs, mivel a sejt ilyenkor még be sem ágyazódott. - Igazad van...

"Már ha van lehetőségük egyáltalán orvoshoz menni." - Na ez egy más kérdés, itt bele lehetne menni a feminizmusba és hasonló témákba is, de ez véget nem érő duma lenne akkor..;)

MJ írta...

"Kedvenc szám ill. album?"

Addig nem lehet kedvenc számom, amíg nincs meg tőlük az összes album, az meg még nagyon messze van.:( Egyelőre még csak a Colony, a Lunar Strain/Subterranean és a Reroute to Remain van meg.:-/ De ezek közül nehéz lenne kedvenc számot választani, meg hangulattól is függ.

"itt bele lehetne menni a feminizmusba és hasonló témákba is, de ez véget nem érő duma lenne akkor..;)"

Vastagbőrön cseréltem eszmét múltkor egy pszichoaktivista nevű "hölgyeménnyel", érdemes megnézni a blogját. (egypszichoaktivista.blog.hu)
De a következők is jók: (http://vilagnezet.blog.hu és http://peter-cs.blog.hu)

stark írta...

"Na ez egy más kérdés, itt bele lehetne menni a feminizmusba és hasonló témákba is, de ez véget nem érő duma lenne akkor..;)"

Egyetértek, jegeljük, mielőtt megjelennek a 17 éves divatfeministák, és elküldenek mindenkit a picsába.:D

Lombroso írta...

"[...]mielőtt megjelennek a 17 éves divatfeministák, és elküldenek mindenkit a picsába."

Legalább valaki olvasna minket...:))

Schrödinger írta...

"Addig nem lehet kedvenc számom, amíg nincs meg tőlük az összes album, az meg még nagyon messze van.:( Egyelőre még csak a Colony, a Lunar Strain/Subterranean és a Reroute to Remain van meg.:-/ De ezek közül nehéz lenne kedvenc számot választani, meg hangulattól is függ."

A Whoracle a legjobb albumok. Javaslom keress rá...;).

Csupán néhány számcím (10 db). A régiek közül (2002-ig).
1. Jester Script Transfigured
2. Swim
3. Square nothing
4. Whoracle
5. Goliaths disarm their Davids
6. Gyroscope
7. Worlds Within the Margin
8. Jester Dance
9. Episode 666
10. Moonshield
+ 1. Zombie Inc

Az újak közül (10 db)..:)

1. Dawn of a New Day
2. Dismiss the Cynics
3. Reroute to Remain
4. Egonomic
5. My Sweet Shadow
6. Touch of Red
7. The Quiet Place
8. Dial 595-Escape
9. Crawl Through Knives
10. Scream
+ 1. I'm the Highway

Amit viszont NEM ajánlok tőlük
1. Land of Confusuion (cover) - A metal stílus ehhez a számhoz nem illik
2. Biosphere - Személy szerint nem fogott meg
3. Disconnected - "I feel like shit"..:O
4. The Chosen Pessimist - A szám utolsó két percét érdemes meghallgatni, mert sajnos elégé el van nyújtva.
5. In search for I - Elégé gyengécske számuk. Sajátos diszharmóniát áraszt.
6. A Borders and Shading ill. Mirror's Truth című számaik klipjeit, mert borzalmasan gyengék lettek.

És egy aprócska kérdés.

1. Dead End vs. Versus Terminus?
2. Dead alone vs. Like you Better Dead?

Schrödinger írta...

Legalább valaki olvasna minket...:)) - Szívd vissza, mert még a végén tényleg megjelennek..:P

Schrödinger írta...

Jah és MJ a legfontosabb kérdés, hogy-hogy az In Flames?:)

MJ írta...

"Egyetértek, jegeljük, mielőtt megjelennek a 17 éves divatfeministák, és elküldenek mindenkit a picsába.:D"

Én örülnék nekik, legalább felkavarnák az állóvizet.:)

MJ írta...

"Jah és MJ a legfontosabb kérdés, hogy-hogy az In Flames?:)"

Konkrétan egy metálos haveromtól kaptam még 4 éve az összes In Flames számot, ami megvan, a rocker korszakom vége felé.:) (Azóta már egy kicsit színesebben öltözködöm, meg nyáron már nem hordok bakancsot.:))

"És egy aprócska kérdés.

1. Dead End vs. Versus Terminus?"

Dead End. Ha zúzósabb lenne a hangulatom, akkor viszont a Versus Terminus.:)

"2. Dead alone vs. Like you Better Dead?"

Utóbbi. Édi volt a maci a klipben.:)
Egyébként köszönöm a "bevásárlólistát", ígérem, mind meg fogom hallgatni, amit érdemes.:) De csak a Queen DVD után, ami most megy.:)

Schrödinger írta...

"Jah és MJ a legfontosabb kérdés, hogy-hogy az In Flames?:)"

Nwem úgy értve, hanem az, hogy mi fogott meg bennünk..:). (Rosszul tettem fel a kérdést).

nyáron már nem hordok bakancsot.:))

Azt én se szoktam..:D.

Édi volt a maci a klipben.:)

Kis koponyás maci, de amúgy imádni való...:).

Egyébként köszönöm a "bevásárlólistát" - Szívesen, örömmel osztozok a hittestvéreim hangulatában..:D.

De csak a Queen DVD után, ami most megy.:) - Na örülök egy kis alternatív választásnak is..:) Depeche Mode ne talán tán?;)

Schrödinger írta...

Én örülnék nekik, legalább felkavarnák az állóvizet.:)

Na ne, komolyan ezt akarod MJ? Az ördög is jobb, mint feministák tömkelege..:D.

MJ írta...

"Nwem úgy értve, hanem az, hogy mi fogott meg bennünk..:). (Rosszul tettem fel a kérdést)."

Így sem nagyon tudok konkrétabb választ adni az előzőnél.:) Egy csomó ideig nem hallgattam, mert első hallgatásra nem fogott meg úgy 4 és fél éve, aztán úgy egy évvel ezelőtt újra elővettem, és azóta teljesen rá vagyok kattanva.:) Régebben meg szinte az összes Cradle of Filth számot meghallgattam, most meg azt nem hallgatok szinte sosem. Ahogy Depeche Mode-ot sem, valahogy elszoktam tőlük.

"Na ne, komolyan ezt akarod MJ? Az ördög is jobb, mint feministák tömkelege..:D."

Amennyiben a feministák tömkelege nem maga az ördög.;-)
Ez az idézet például nem semmi:

"a >>domina<< szó alatt olyan prostituáltat értenek, aki eljátszza, hogy ő parancsol a férfinak, megalázza, megveri stb. mindezt a páciens fizeti.

a férfi parancsol, a nő mindenben engedelmeskedik neki, kiszolgálja a konyhában és az ágyban is. ezért a nő nem fizet, ezt hívják tradicionális házasságnak."

Schrödinger írta...

a >>domina<< szó alatt olyan prostituáltat értenek, aki eljátszza, hogy ő parancsol a férfinak, megalázza, megveri stb. mindezt a páciens fizeti.

a férfi parancsol, a nő mindenben engedelmeskedik neki, kiszolgálja a konyhában és az ágyban is. ezért a nő nem fizet, ezt hívják tradicionális házasságnak."

Komoly..:O. Eléggé ütős. Bár a radikális feministák gondoltak már durvábbakat is...;)

Névtelen írta...

az miért pofátlan, hogy kitette?