2008. október 22., szerda

A heti SA-díj

Az SA-díj, az egy ötlet. Csak hogy az Holló című filmre utaljak: van egy pont, amikor az ötletből intézmény lesz. Hát csináljunk az ötletből intézményt, a magunk szerény módján. Legyen a blogon heti SA-díj kiosztás. Az eheti jelöltjeink a következők:

Dobtáras igazságosztó:

Az illető még csak ma jelent meg a Partizáninfón, de máris erre a neves díjra törekszik. Számolatlanul önti magából a hülyeségeket, fasisztáz ahol ér. Nevét erről az illusztris szovjet fegyverről kapta:


PPS 1941 M géppisztoly

Mivel ez a fegyver már minimum 40 éve elavult, ezért Dobtáras barátunk nagyjából 40 éves elavultsággal antifasiszta. Magyarul, egy igazi komcsi, abból a tulok fajtából.

Díjnyertesnek tűnő kommentjei olvashatók itt: http://partizaninfo-morvaifigyelo.blogspot.com/2008/10/hisztina-jabb-hisztrija-morvai.html

Megmondom:

Megmondom egy rendkívül egyszerű gondolkodású, szeretetre kevéssé méltó figura. Feltűnő olvasási képességeinek hiányáról, és hogy a történelmi kijelentéseit a '70-es évekbeli ismeretterjesztő filmekből szerzi. Nagyjából minden elképzelhető hülyeséget összehordott, de úgy érzem, még van bőven a tarsolyában.

Díjnyertesnek tűnő kommentjei olvashatók itt: http://partizanigyirtokti.blogspot.com/2008/10/mifle-hsk-vagytok-ti.html

3 megjegyzés:

MJ írta...

Stark, a linket te raktad ki a partizánra, vagy hogy került oda?:D

Névtelen írta...

Tök aranyos a Rozsdás kutyusról szóló blog, bár nem biztos hogy értem, mi köze van a politikához. Meg ezt az egész bejeyzést se biztos hogy értem...

MJ írta...

Kedves Athosz!

A Rozsdásról szóló blognak annyi köze van az oldalhoz, hogy Lombroso és én boldog vizslatulajdonosként szeretjük a vizslákat, aminek semmilyen politikai vonatkozása nincs.:) (Nem, nem nagymagyarkodásból választottunk magyar vizslát, semmi köze az egykori Fidesz-közeli újsághoz, és Gyurcsány Ferenc kóbor kutyás beszéde sem ide tartozik.)
A bejegyzés alapvetően a partizáninfóról szól, neked is csak ajánlani tudom az oldalt.:)