2008. október 1., szerda

Tarka Magyar vol. 1

Már egy ideje terveztem, hogy írok egy bejegyzést a Tarka Magyar tüntetésről, de amíg nincs megtartva, addig szinte fölösleges is, olyan rendszerességgel változnak az események. Azért vegyük sorra:
Először Gesztiék bejelentették, hogy százezres (hehe) tömegükkel pártpolitika-semleges tüntetést kívánnak tartani. Erre Tomcat bejelentette, hogy azt már bizony nem lehet, Ő bizony ellentüntetni fog, mert a túloldalon a nemzetvesztő idegenek vannak. Fölmerült az a gondolat is a bombagyár berkeiben, hogy minek ezek ellen tüntetni, inkább álljanak be a radikálisok a buzik/drogosok/cigányok/zsidók/másképp gondolkodók közé, és ezzel is demonstrálják, hogy bizony ők is tagjai a nemzetnek. Ez már csak azért sem lett volna hülyeség, mert így nem lett volna konkrét ellenségképe a tarkáknak, és okafogyottá vált volna az egész hercehurca. Ez az értelmes elgondolás viszont sajna nem valósult meg, túl jó ötlet volt. Pedig tudtommal a melegekkel csak akkor van baj, ha felvonaglanak.
Aztán jött Gyurcsány, és szépen - igazi européer, pártfüggetlen pártelnök módjára - rátelepedett az egészre.
Egy darabig kacérkodtam a gondolattal, hogy kimenjek én is, de azzal az emberrel nem fogok közösséget vállalni. Azzal még nem lett volna problémám, hogy mellettem kempingezik a MEASZ tíz fős gittegylete, és az '56-os fasizmusról diskurálnak, vagy a Délalföldi Meleg Baráti Kör eszmét cserélne a Hátrányos Helyzetű Nyugdíjasok Egyesületével, de az már végképp megfeküdné a gyomromat, ahogyan az a pojáca néhány kopasz, fülhallgatós majommal körülvéve fényképezteti magát.
A Tomcat-féle ellendemonstráció viszont hál' Istennek elmarad. Ez kivételesen egy okos lépés volt, és végre lesz egy nyugodt hétvégém, amikor elmehetek sétálni, és még csak amiatt sem kell majd aggódnom, hogy kutyafuttatás közben rám fog támadni egy kisebb partizánhorda az erdőben.
Minden esetre sok sikert a gyűlölet elleni harchoz, ha kell, én szívesen adok tippeket, hogy kin kezdjék el a tisztogatást. Még csak nagyon keresni sem kell majd, ott lesz köztetek...

Update:
"Ellenvonulást jelentett be egy magánszemély a rendőrségen, a Tarka Magyar! néven szervezett civil demonstráció elleni tiltakozásul; a két csoport a tervek szerint egymással szemben vonulna szombat délután a fővárosban, az Andrássy úton."

Azért bízzunk benne, hogy ha öt akciónyugger megy ki, akkor Ferenc testvérünk csak közröhej tárgya lesz, nem pedig a demokrácia fényespáncélú megmentője.

Update 2:
A magánszemély természetesen - mint kiderült - Tomcat volt (azóta bejelentett egyet a rosszabbra érdemes Fáber Károly is), de mire lehozták a médiumok, hogy ellentünti lesz, TC már vissza is vonta. Így az 'update 1' teljesen fölösleges volt. Sokkal inkább érdekes az Amnesty International nevű hippiszervezet azon kérése, hogy gyurcsány szíveskedjen távol maradni a rendezvénytől, a szervezők eredeti szándéka szerint. Erre a Magyar Népköztársaság miniszterelnöke természetesen azt reagálta, hogy Ő nem is tudott arról, hogy így kellene tenni. És hogy erre mit reagált az ellenzék? Zorbán és az összes többi frakcióvezető aláírta a chartát, az SZDSZ nevű szélsőséges pártocskától pedig megszólalt Szent-iványi István, és közölte, hogy szerintük nagyon helyesen járt el Ferenc, és sok SZDSZ-es képviselő is csatlakozni fog a menethez. Ezúton is szeretnék küldeni egy baráti anyázást, most sikerült ugyanis 100%-ra biztosítani azt, hogy én nem fogok elmenni oda. Az viszont nem kizárt, hogy MJ lesz a helyszíni tudósítónk.

4 megjegyzés:

stark írta...

"Nem mellesleg Gyurcsány személye, és a vele masírozó cigánybűnözők olyannyira lejáratják ezt az egész felvonulást, hogy az magától is hiteltelenné válik. Mi arra gondoltunk, hogy szimbólum gyanánt egy tarka tehenet vonultatunk fel a multikultistákkal szemben, de ők elhozták az ország legnagyobb marháját, ezzel nem lehet versenyezni."

He-he, nem szoktam szeretni a Tomcat megnyilvánulásokat, de ezen most nagyon jót mosolyogtam...

stark írta...

Mellesleg a Gyurcsányos bejegyzés után pont a Tarka Magyarról akartam írni, de inkább meghagyom nektek a felvonulás utánra...

Lombroso írta...

Mondom, szerintem nem megyek ki, ha majmokat akarok nézni, akkor elmegyek az állatkertbe, vagy bekapcsolom a hétfői parlamenti vitát.:)

MJ írta...

Én tervezem, hogy a tarka marhákról és tarka birkákról utólag írok valami förmedvényes fércművet, fotókkal is ellátva, csak hát ugye hiába marad el a Tomcat-féle műsor, megint lesznek olyanok, akik tök fölöslegesen nem férnek a bőrükbe, és emiatt már most ideges vagyok.:-/ Szóval nem tudom, hogy megéri-e kimennem fényképezni csak azért, hogy szemtanú legyek, na de addig sok bűz lefolyik még a Dunán.:)