2008. november 24., hétfő

Oh joy! Ötpárti egyetértés!


Na ne örüljünk annyira, ugyanis ha hihetünk a Népszakadtság cikkének - márpedig miért ne hihetnénk -, akkor az öt sokat szeretett parlamenti pártunk éppen most tervezgeti pártszékházaik megvételét az MNB-től felvett 1 milliárd 865 millió forint segítségével. Persze ezzel nincs is gond, tényleg ez a legégetőbb problémánk, valamit lépni kell a világválság problémáinak leküzdése ellen, és még csak a kedvezményes hitel sem szúrja a szememet, de azért az mégiscsak pofátlanság, hogy ha a pártok nem tudják kifizetni az adósságukat, akkor azt esetleg majd az állam átvállalja helyettük.

Mindezt állítólag a 2007. évi CVI. törvény alapján, de ha csak az index cikkére hagyatkozom, akkor még a törvényt sem találom meg. Az egészet persze olyan rohadt bikkfa nyelven írták, hogy nem fogom elolvasni. Persze erős a gyanúm, hogy ha elolvasnám, akkor sem fognám fel.

3 megjegyzés:

stark írta...

Ilyenkor jut eszébe az embernek az, hgy meg a kurva anyjukat!

stark írta...

Meg így mellesleg, remélem egy képviselő se vett fel nagyobb összegű hitelt, mert ki tudja, lehet, hogy azt is az államnak kell majd átvállalnia valami salakállagú törvény szellemében.

Schrödinger írta...

Akkora pofátlanságtól még egy Lasombra is szívinfarktust kapna..:D.